Hemmagjord Filet-O-Fish med tartarsås från 56kilo.se

Ett recept av Åse på 56kilo.se, anpassat med fisk från Ishavet.nu
Fiskburgare
Av : 56 Kilo

Filet-O-Fish med tartarsås

Ett smaskigt recept av Åse Falkman Fredrikson – 56kilo.se Med sprödbakad torsk. Perfekt för lunch eller en riktigt trevlig vardagsmiddag framför TVn!
Portioner: 4

Ingredienser

Ingredienser (4 portioner)

Fiskburgare:

  • 4 bitar sprödbakad torsk från Ishavet välj ut portionsbitar från 2 kg-påsen
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 skivor cheddarost

Romansallad eller annan krispig sallad

Tartarsås:

  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk hackad inlagd gurka
  • 1 msk kapris
  • 1 Dill
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt & peppar

Instruktioner

Gör så här:

  • Tartarsås: Blanda ihop alla ingredienser och låt stå kallt.
  • Fisk: Tillaga portionsbitar av sprödbakad torsk i ugn enligt anvisningar.
  • Bröd: Värm hamburgerbröden och lägg ost på bottenhalvorna.
  • Montering: Lägg på sallad, en bit krispig torsk och en klick tartarsås. Toppa med locket.
  • Servera direkt.

Anteckningar

📎 Se originalreceptet hos 56kilo.se – ett varmt tack till Åse för inspirationen!
Måltid: Lunch, Middag
Kök: Amerikanskt, Europiskt
Kategori: 56kilo.se, Filet-O-Fish, Fiskburgare, Hamburgare, Sprödbakad Torsk, Torsk