Grillad Sej i prosciutto med vitlök och salivasmör

grillad sej prosciutto ishavet

Grillad Sej i prosciutto med vitlök och salivasmör

Ingredienser

  • Sej
  • porscuitto
  • 25 gram Smör
  • 10 Salviablad
  • 2 Vitlök

Instruktioner

  • Linda in Sej bitarna i Prosciutto
  • Värm vitlök och saliva i smöret. Fräs den inte utan vitlöken och salvian ska infusera smöret.
  • Grilla fisken tills den har en innertemperatur på ca 30-40°. Pensla fisken med smöret medans du grillar.
  • Släng ihop en sallad eller koka morötter lätt som du sen grillar snabbt så att de får lite svedda fläckar.
Måltid: Huvudrätt, Lunch, Middag
Kök: Medelhavskost, nordiskt
Kategori: Fisk, Grillat, Lättlagat, prosciutto, recept, salivasmör, Sej