APRILREA
NYFISKAD!
2.5kg från 875 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
APRILREA
KUNDFAVORIT
APRILREA
Det ursprungliga priset var: 466 kr.388 krDet nuvarande priset är: 388 kr.
APRILREA
Fish tacos
Portioner:
Ingredienser
Panerad Torsk
- 1 kg Torskfilé
- 2 st Ägg
- 2 dl Pankoströbröd
- salt och peppar
Chilliräkor
- 500 gram Stora Räkor - 40/60
- 1 st, Chilli
- 2 Vitlök
- msk Spiskummin
- 3 st, Lime
- 1 Limezest
- 1 msk Olivolja
- 2 koriander, färsk
Marinerad kål
- 1 st Rödkål
- 1 msk honung
- 2 st lime
ärt och gräddfilssås
- 500 gram ärtor
- 300 gram gräddfil
- 2 st Vitlök
- 1 Körvel
- 12 st Tortillabröd
Instruktioner
Marinerad Rödkål
- Skär rödkålen fint.
- Marinera kålen i honung och lime, smaka av med salt och peppar.
Ärt och Gräddfilssås
- Tina ärtorna, och rörihop dem tillsammans med grekisk yoghurt, vitlök och körvel. Smaka av med salt och peppar.
- Ställ in blandningen i kylen tills deta andra är klart.
Marineraderäkor
- Rör ihop alla ingredienser till en marinad. Lägg i räkorna och låt stå i minst 20 min.
- Stek de marinerade räkorna i en het panna eller grilla på spett.
Paneradtorsk
- Skär fisken i mindre bitar à ca 30 g. Krydda med salt och peppar.
- Doppa bitarna i vispat ägg och rulla sedan i pankoströbröd så att du täcker hela fiskbiten
- Värm upp olja så att den nästan ryker och stek fisken i 2 minuter på varje sida tills den blivit gyllene
Servera
- Värm tortillasen i ugnen.
- Fördela dina räkor, torsk och röror på dina varma tortillas.