Saffranssås med Saffron & Rose Hotsauce

Saffransås fisk ishavet

Saffranssås med Saffron & Rose Hotsauce

En lyxig och aromatisk saffranssås med en mild hetta från Saffron & Rose Hotsauce. Passar utmärkt till lax, skaldjur eller en krämig fisksoppa.

Ingredienser

  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 1 msk smör
  • 1 st vitlöksklyfta riven eller finhackad
  • 0,5 g saffran
  • 1 msk Saffron & Rose Hotsauce
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk citronsaft
  • salt & peppar efter smak

Instruktioner

  • Smält smöret i en kastrull och fräs vitlöken försiktigt.
  • Tillsätt saffran och rör om.
  • Häll i crème fraiche och grädde och låt sjuda på låg värme i 5 minuter.
  • Rör i Saffron & Rose Hotsauce, honung och citronsaft.
  • Smaka av med salt och peppar.
Måltid: sås
Kök: Europiskt
Kategori: Saffransås
Förberedelser: 5 minuter
Tillagningstid: 15 minuter
Total tid: 20 minuter
NYHET!