Saffranssås med Saffron & Rose Hotsauce
En lyxig och aromatisk saffranssås med en mild hetta från Saffron & Rose Hotsauce. Passar utmärkt till lax, skaldjur eller en krämig fisksoppa.
Ingredienser
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl grädde
- 1 msk smör
- 1 st vitlöksklyfta riven eller finhackad
- 0,5 g saffran
- 1 msk Saffron & Rose Hotsauce
- 1 tsk honung
- 1 tsk citronsaft
- salt & peppar efter smak
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull och fräs vitlöken försiktigt.
- Tillsätt saffran och rör om.
- Häll i crème fraiche och grädde och låt sjuda på låg värme i 5 minuter.
- Rör i Saffron & Rose Hotsauce, honung och citronsaft.
- Smaka av med salt och peppar.
NYHET!