Bläckfiskarmar med mojo rojo
Stek på eller grilla bläckfiskarmarna ordentligt. De ska vara knapriga för att göra detta recept till en kioskvältare. Bläckfiskarmarna är redan riktigt möra och allt du behöver göra för att lyckas med detta recept är tillaga dem. Sen ringla olivolja på och mixa grillade rödpaprika med olivoja och citron för att få till en riktigt god och smakrik tapas.
Portioner:
Ingredienser
- 1 burk Grillad rödpaprika
- 500 gr Bläckfiskarmar, Superior
- Olivolja
- 1 st citron
- salt
- Peppar
- rödvinsvinäger
Instruktioner
Bläckfisk
- Tina bläckfiskarmarna långsamt i kallt vatten
- Torka bläckfiskarmarna med hushållspapper
- Stek bläckfisken i en het stekpannan tills den är nästan bränd
Mojo Rojo
- Öppna burken marinerade paprikor
- Mixa paprikorna med olivolja, vinäger och citron med stavmixer
- smaksätt med salt och peppar
Servera
- Lägg bläckfiskarmarna på tallriken
- Ringla olivolja och mojo rojo över bläckfiskarmen.