Stillahavsspätta
Stillahavsspätta är en viktig matfisk och fångas kommersiellt i Stilla havet. Fiskens kött är vitt och har en mild smak. Kusinen rödspätta, som är identisk i smak och konsistens, kan tillagas på en mängd olika sätt, stillahavsspätta har en mjuk konsistens med mild, distinkt smak som är lätt att tillaga och väldigt känd bland svenska folket.
576 kr
Stillahavsspätta - En favorit hos svenska folket
Lunchfavoriten runt om i Sverige och Danmark är stillahavsspätta, en MSC-certifierad kusin till den vanliga europeiska rödspättan som lever i varmare vatten. Eftersom det är kallare än längs kusterna har denna fisk en fastare konsistens jämfört med liknande familjemedlemmar som bor vid våra kuster här hemma Stillahavsspätta tillhör familjen av flugfiskar och båda smakar likadant så de är perfekta att laga tillsammans! Rätt tillagad kommer denna flundra inte att göra dig besviken - den kommer inte bara att mätta din aptit utan också ge näringsämnen som protein och bra fetter. Vår stillahavsspätta är MSC certifierad och är fiskad enligt Marine Stewardship Counsil standard. Våra Fisk och skaldjur med denna märkning kommer från ett fiske som har blivit oberoende certifierat enligt MSC:s miljökrav för ett välskött och uthålligt fiske. www.msc.org/seFAQ Stillahavsspätta
- Hur levereras stillahasspättan ?
- Är stillahavs spättan fiskad med hållbart fiske?
- Hur tillagar man stillahavsspätta?
- Hur snabbt får jag svar om jag har frågor?