Ät Bättre Sjömat med fiskbilen, ishavet.nu

Hållbart fiskat med leverans till din dörr!

Kolla in fiskbilens sortiment
ishavet.nu fisk & skaldjur
ishavet.nu fisk & skaldjur
Se om fiskbilen levererar till dig!

Veckans recept

Fish and Chips, en barnsligt god klassiker.

Läs mer

Kolla in våra bästsäljande lådor

Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar hela vägen till din dörr.

säsongens nyheter

REA -9%
Slut i lager
GRÖNLISTAD!
KUNDFAVORIT
478 kr

✔ Säkra hemleveranser

Alla våra leveranser sker av våra egna anställda som är erfarna och kunniga inom hantering av livsmedel. Naturligtvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har noggranna rutiner kring hygien. Vi anpassar oss efter ditt personliga behov och erbjuder kontaktlösa betalningar med Swish eller Klarna.

Ät bättre fisk & skaldjur! Bästa fiskbilen i Sverige!

✔ Överlägsen kvalitet

Vi är väldigt stolta och tacksamma över de höga betygen på Trustpilot från våra kunder och jobbar ständigt för att bli ännu bättre. De flesta av våra fiskar och skaldjur fiskas i rena och iskalla vatten utanför Norges långa kust. Vår smakrika lax odlas i Norge på toppmoderna anläggningar utan användning av antibiotika och under hårt kontrollerade former för bästa möjliga kvalitet. Vi erbjuder alltid en månads kvalitetsgaranti på alla våra produkter.

✔ Hållbart fiske

Vi arbetar i så stor utsträckning som möjligt med hållbara alternativ. Vi är MSC-certifierade och erbjuder även ASC- och WWF-märkta produkter. Har du några frågor om våra produkter så hör gärna av dig via mail eller telefon.

ishavet.nu fisk & skaldjur

ishavet.nu är den bästa fiskbilen i Stockholm & Uppsala med 4.7/5 i betyg på Trustpilot.com

Vi levererar fisk och skaldjur av högsta kvalitet med fri hemleverans till din dörr. Handla lax, torsk, räkor eller andra goda matfiskar av oss. Vi säljer styckfrysta kvalitetsprodukter av fisk & skaldjur som är framtagna för att underlätta för dig som kund då du bara kan ta fram några bitar ur frysen som alltid smakar bra. I många fall är vår frysta fisk bättre än den färska i både smak, kvalitet och näringsinnehåll. Färsk fisk tar åtskilliga dagar, ibland veckor innan den når fiskdisken, då är vår fisk som fryses i samband med fångsttillfället mycket fräschare och håller en bättre struktur i köttet.